Különféle felületek polírozásához csakis egyetlen szerszám jöhet szóba. Ha pedig fontos a magas minőség, tartósság és hatékonyság, akkor minden szakember első választása a Bosch GPO 14CE polírozó gép kell legyen. Mindenféle felület polírozásához tökéletesen megfelel ez. A vezérlő elektronikának köszönhetően, a fordulatszám optimális módon. szinte akármilyen feladathoz hangolható. Az erős, 1400 W-os motor rengeteg különféle szituációban megmutatja, hogy mire is képes.

Ehhez társul az alacsony súly, hiszen a masina nem nyom többet, mint 2,5 kilogramm. Ennek a kettőnek köszönhetően a teljes hatékonyság biztosított, legyen szó bármilyen feladatról. A polírozó gép nem mellesleg igazán egyszerűen kezelhető. Az ergonomikus SoftGrip lágyfogantyúnak köszönhetően nem érzi úgy az ember, hogy fárasztó, nehéz ezzel a munka. A 6 fokozatú fordulatszám-előválasztás egy óriási előny, hiszen így a legkülönfélébb anyagok megmunkálása nem fog gondot okozni. A polírozó gép korszerű jellegét igazolja a javított szigetelésű műanyag burkolatú hajtóműház, ami lehetővé tesz egy kiegészítő fogantyúhelyzetet a hajtóműházon. A könnyű kezelhetőségben még segít a polírozó gép D-fogantyúja is, aminek hála a markolat könnyedén igazítható az eltérő munkahelyzetekhez.

A Bosch online márkabolt lyukasztója és lemezvágója

A Bosch hallatán mindenkinek azok a szerszámok jutnak az eszébe, amik több év után sem okoznak csalódást. Maximálisan igaz ez az onlineszerszam.hu weboldalon is megtalálható Bosch online márkabolt GNA 3,5 nevet viselő lyukasztójára. Főleg nehéz feladatok elvégzésekor éri meg ezt választani. Tökéletesen bevethető merev, erősen ötvözött és rozsdamentes acéllemezek vágásához. Igazi pozitívum, hogy a matrica rögzítő a lemezvastagsághoz állítható, hozzájárulva ezáltal a rezgésmentes munkavégzéshez.

Nem mellesleg a matrica cserélhető és a bélyegző relatíve egyszerűen élezhető. A Bosch online márkabolt keresett produktuma még a GSC 2.8 lemezvágó. A bolygókerekes hajtóműnek köszönhetően adott a vékony felépítés. Egy jól kézreálló szerszámról van szó, aminél minden szaki örülni fog a rejtett biztonsági kapcsolónak.