A gerinccel kapcsolatos mozgásszervi panaszok között gyakori a kisebb-nagyobb fájdalom, amit megfelelő tornával enyhíteni lehet. Szerencsére, végezhető gyógytorna Szeged városában is gyógytornász segítségével. Minden korosztály tagjai jelentkezhetnek nyaki és ágyéki gerinctornára, valamint erősítő és mobilizáló gyógytornára, megelőzés vagy rehabilitáció érdekében. A gyógytorna Szeged területén található Gerinc Stúdióban zajlik, ahol teljes mértékben a gerinccel kapcsolatos problémák kezelésére koncentrálnak.

Lehetőség van egyéni és kiscsoportos gyógytornára. Az előbbi azoknak javasolt, akik már komolyabb tüneteket észleltek és tapasztalnak magukon, esetleg műtét utáni rehabilitációra van szükségük. A kiscsoportos kezeléseken mindenki megtalálja a korának és az igényeinek megfelelő mozgásformákat. Szakképzett gyógytornász vezeti a foglalkozásokat, a csoportok létszáma pedig legtöbb 5 fő lehet. Tehát a gyógytorna Szeged stúdiójában szakszerű módon történik, szakemberi felügyelettel és segítséggel.

Kiváló a mozgásfejlesztő torna Szeged városában

Ez tulajdonképpen az óvodáskorú gyermekek tornája, ami elősegíti a megfelelő mozgásszervi fejlődésüket. Könnyen elérhető a mozgásfejlesztő torna Szeged területén, erre lehet időpontot foglalni a szegedigerincstudio.hu weboldalon keresztül. Ennek a mozgásformának a célja elsősorban a koordináció és az egyensúly fejlesztése. A feladatok erősítik a gerinc és a medence stabilitásához, a helyes testtartáshoz szükséges izmokat. A gyakorlatok stabilizálják, megerősítik és szükség esetén, korai szakaszban korrigálják is a gerincoszlop homorulatait, domborulatait.

Tehát több szempontból is hasznos a mozgásfejlesztő torna Szeged stúdiójában, amiről még több információt megtudhatunk a weboldalon. Érdemes tudni, hogy a szakmai felügyelet mellett végzett gyakorlatok segíthetnek a gerincferdülés megelőzésében is. A feladatokat játékos környezetben végzik a kicsik, így fel sem tűnik nekik, hogy közben komoly munkát végeznek. Ha úgy látja, hogy kicsinyének szüksége van erre, ne halogassa, hiszen elérhető a mozgásfejlesztő torna Szeged városában!