Régóta keres egy új smartwatchot, de nem tudott dönteni egy jó modell mellett? Akkor van egy remek hírünk! A Samsung Galaxy okosórák legmodernebb sorozata nemrég került bemutatásra és ezek a kütyük most szebbek, jobbak és okosabbak, mint korábban.

A termékek két változatban érhetőek el. A nagyobb és erősebb 46 mm óra, ezüst színű tokban került forgalomba, míg a valamivel kisebb, de nem kevésbé érdekes Galaxy Watch 42 mm modellt arany vagy fekete színben vásárolhatja meg. A Samsung Galaxy okosórák stílusos dizájnnal, kiváló funkcionalitással és teljesítménnyel rendelkeznek, meglehetősen takaros méretben, így az ebből a sorozatból származó készülékek méltó versenytársai lehetnek más márkák analógainak.

Az aktív életmód kedvelőinek egy hasznos alkalmazás, a Samsung Health segít az edzések, a kalóriabevitel és -felhasználás, a pulzusszám, a stressz-szint és más paraméterek nyomon követésében, monitorozásában. A zene szerelmesei pedig imádni fogják a Samsung Galaxy okosórákban a Spotify zenei szolgáltatás kényelmét.