Aki bizonyos okból kifolyólag sok hajat veszített, az megpróbál azonnal valamilyen készítményt használni, majd pedig kíváncsian figyeli a babahajak növekedését. A gyors hajnövesztés bizonyos értelemben lehetséges is. Tény, hogy a hajszálak vastagságát, minőségét, növekedési ciklusát elsősorban a genetikai tényezők határozzák meg. Ezt az „örökséget” azonban lehet pozitívan és negatívan is befolyásolni. Ha nem törődünk eléggé a hajgyökerekkel, akkor bizony nem fognak gyorsan egészséges hajszálak kinőni belőlük.

Fordítva is igaz, hiszen a megfelelő hajápolási rutinnal a gyors hajnövesztés abszolút lehetséges. Először is alkalmazzunk természetes összetételű termékeket, amelyek a haj teljes szerkezetét megújítják. A zsíros vagy korpás fejbőrt szintén kezelni kell, hiszen a gyors hajnövesztést ezek a problémák is akadályozzák. Ha pedig hajhullással szembesülünk, akkor célzottan erre a tünetre készített termékeket használjuk. A Varga hajápolási termékcsaládban minden problémára találunk olyan készítményt, amelyik garantáltan támogatja a hajnövekedést.

A hatékony lábspray bizonyos esetekben életmentő lehet

Ön is volt már olyan helyzetben, hogy nem merte valahol levenni a cipőjét, mert tudta, hogy bizony „felcsap” az orrfacsaró szag? Sajnos ez még a legjobb higiénia mellett is előfordulhat. A Varga lábspray nagyon megbízható társ a lábizzadás ellen egész nap. A lábizzadás rendkívül gyakori. Főleg a férfiakat érinti, de sok nő is szenved tőle. Elég egy rosszul szellőző cipő, műszálas zokni és már el is indul a folyamat.

A kifejezetten erre a problémára kifejlesztett lábspray legnagyobb előnye, hogy nem a szagokat fedi el, hanem csökkenti az lábizzadást. Ha pedig nem izzad a láb, akkor szagok sincsenek. A készítmény ezt a tulajdonságát a gyógynövényes hatóanyagainak köszönheti. A Varga lábspray a bőr repedezettségét is csökkenti, segíti a hámsérülések begyógyulását, regenerálódását. Napi rendszerességgel 1 hétig kell alkalmazni, ezt követően az esetek döntő többségében elegendő hetente csak egyszer.