Hatékony, gazdaságos és környezetbarát megoldásokat kínálunk azoknak, akik takarékos fűtési megoldást keresnek. A levegő, gáz és víz felhasználáson alapuló kandalló megvásárlásakor, az ügyfeleink a legapróbb részletekre is odafigyelve tervezett, kiváló minőségű acélból és öntöttvasból készült, modern laboratóriumban lelkiismeretesen tesztelt terméket kapnak. A kandalló betétek a meleg levegő vagy víz tér elosztó rendszernek köszönhetően lehetővé teszik, hogy az épület minden helyiségébe egyenletesen jusson el a hő.

Mindezek mellett, a legmagasabb szintű biztonságot is garantálják. A kínálatunkban helyet kapó termékek megfelelnek az európai követelményeknek. Ellenállnak a magas hőmérsékletnek és kiváló tömítettség jellemzi ezeket. A tűztereket egy speciális anyaggal béleljük ki, ami növeli a hőmérsékletet a betét belsejében. A hő maximális kihasználása további megtakarításokat eredményez és megkönnyíti a kandalló napi működését. Ettől több meggyőző érvre nincs is szükség ahhoz, hogy minket válasszon.

Kandallóbetét korszerű designnal

A termékeinknél nemcsak a gyártás pontosságára, hanem a használat kényelmére is odafigyelünk. A kandallóbetét mozgatható rostélya megkönnyíti a hamu, a tiszta üvegrendszer pedig a korom eltávolítását. Az ügyfeleink kiválaszthatják az üvegezés típusát. Ez lehet egyenes vagy oldalsó, de az ajtó nyitásának módját is, ami nyílhat balra, jobbra vagy felfelé. Az üvegezett kandallóbetét kiemeli a tűz látványát és lehetővé teszi, hogy a felhasználók zavartalanul élvezhessék azt.

A termékeinket a modern dizájn is jellemzi. Tökéletesen illeszkednek a különböző stílusú belső terekbe, a klasszikustól kezdve a high-techen át egészen a barokk stílusig. A modern kandallóbetét egyaránt alkalmas a nappali közepén vagy két helyiség, például a konyha és az étkező találkozásánál való elhelyezésre. A kiváló minőségű termékeinket versenyképes áron kínáljuk. Katalógusunkba bekerülő termékeinket sok neves szakember és belsőépítész is ajánlja. Hisszük, hogy nálunk minden ügyfél megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.