Manapság a legtöbben nem saját maguk készítik a tortájukat egy eseményre. Mivel a torta rendelés ma már bevált és kényelmes módszer, sokan jutnak finom süteményekhez, így a születésnapokra, névnapokra, keresztelőkre, stb. Sokan azonban csalódnak a végeredményben, mert az olykor igen mutatós torta íze és állaga is hagy kivetnivalót. Nem ez a helyzet a Prookies termékeivel, amelyek mindig frissek és kizárólag válogatott alapanyagokból készülnek. A Prookies desszertek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, búzaliszt helyett pedig zabpehely- és rizslisztet használnak az elkészítésükhöz. A torta rendelés innen teljesen egyszerűen megvalósítható.

A prookies.hu honlapon kiválasztjuk a tetszőleges tortát vagy süteményt, majd pedig rátérünk a fizetés, házhozszállítás menüpontra, ahol több információt is megtudhatunk arról, hogy miként zajlik a torta rendelés. A rendelés minden tekintetben rugalmas a Prookies-nál, hiszen ha valaki egy terméket előbb megkóstolna kisebb kiszerelésben, akkor vásárolhat egy kehelydesszertet.

A cukormentes torta Budapest városában rendkívül népszerű a vásárlók körében

Egyre többen figyelnek oda a bevitt kalóriára, cukorra és szénhidrát mennyiségre. A cukormentes torta Budapest városában olyan finomságokkal örvendezteti meg a minőségi sütemények kedvelőit, amelyek bizonyára nem minden cukrászdában megtalálhatóak. Az egészségtudatos, alakjukra odafigyelő személyeknek nem kell lemondaniuk az édes csábításról, hiszen az itt készült torták és sütemények prémium alapanyagokból készülnek hozzáadott fehérjével, szigorúan cukormentesen.

Bárki fogyaszthatja ezeket nyugodt szívvel, gyerekek, idősebbek, diétázók és azok is, akik egészségi okokból kellett száműzzék a diétájukból a cukrozott ételeket. A cukormentes torta Budapest környékén, valamint a Dunántúlon is megrendelhető. A vállalkozás weboldalán ugyanis fel van tüntetve, hogy a rendszeres kiszállítási napok mely városokat érintenek. A cukormentes torta Budapesten rendelhető gyorsfagyasztva és hűtött állapotban egyaránt.