Bárkivel megtörténhet, hogy eltűnik vagy megrongálódik a kocsikulcsa. A probléma nem csupán a viccekből ismert sztereotip „szőkéket” érinti. Egy kis figyelemelterelés, egy kis sietség vagy esetleg lopás elég ahhoz, hogy megtörténjen a baj. Mi van akkor, ha nem rendelkezünk pótkulccsal és útra kell kelnünk? Ilyenkor az elveszett autókulcs pótlása az ideális megoldás.

A gépjármű slusszkulcsa kényes alkatrész, ami könnyen eltörik. Néha már egy egyszerű esés is helyrehozhatatlan károkat okozhat. Sok autós felismeri, milyen fontos, hogy legyen egy másolat a kocsikulcsról, ha a mindennap használt darab megsérül vagy elveszik. Ilyen esetekben újra el kell készíteni az eredeti kulcsot és gyakran az autót is ki kell nyittatni, ami további költségekkel jár. Mennyibe kerül az elveszett autókulcs pótlása?

A szolgáltatás ára nem rögzített, mivel azt több tényező is befolyásolja. Ezért ez elsősorban magának a kulcsnak a költségétől és a programozandó biztonsági funkciók számától függ. Emiatt nehéz egységes árat megadni minden típusra. Ha elveszett autókulcs pótlása szükséges, mi a segítségére sietünk! A legtöbb autómárkához javítunk és készítünk autókulcsokat, távirányítókat.

Cégünk tapasztalt és profi személyzettel, megbízható felszereléssel rendelkezik, így minden ránk bízott megrendelést gond nélkül teljesíteni tudunk. Hatékonyságot és gyorsaságot kínálunk a hozzánk beérkezett megrendelések teljesítésében. Ha szeretné tudni, mennyibe kerül az elveszett autókulcs pótlása, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Egy pótkulcs készítése a járművéhez egyszerű, gyors és olcsó módja annak, hogy némi lelki megnyugvást adjon magának.