A Daciákat könnyű nem szeretni, mert a vasfüggöny alatti éveket idézi, amikor elárasztották a piacot a francia licenc alapján gyártott, ám jócskán lebutított autók. Mára viszont a Renault kezében a vállalat, ár-érték arányban pedig előkelő helyen áll a listákon. Az autó külleme szempontjából, a Dacia felni nagyon fontos, hiszen minden autót elegánsabbá tesz egy szép keréktárcsa.

Nálunk nagyon egyszerűen választhat. Üzletünk hatalmas kínálatából egy egyszerű keresési opcióval megjelenítjük azokat a darabokat, amelyek a keresett autómárkával kompatibilisek. Dacia felni választékunk hatalmas, a klasszikus vagy sportos alufelnik, vagány színes típusok, de acélfelnik is választhatóak. Igen népszerűek a bronz, ezüst vagy fekete alufelnik is. A tél közeledésével inkább az acélfelniket ajánljuk figyelembe, ugyanis könnyebben átvészelik az időjárás viszontagságait. Mivel az árak is nagyon barátságosak, aki biztosra megy, az új alumínium Dacia felni szett mellé választhat egy acélból készült szettet is.

Mitől függ a felni ár?

Azzal mindannyian egyetérthetünk, hogy a keréktárcsa az autón olyan, mint a lábbeli egy öltözéken, összefoglalja, kiegészíti a képet. A hatalmas választék a felni ár nagy szórásához vezetett, éppen úgy, mint az iménti cipő hasonlat esetében. Hisz cipőt is lehet találni tízezres, de százezres összegekért egyaránt. A felni ár abban azért még nehezíti a dolgunkat, hogy 2 pár kell belőle. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy bizony sokan szívesebben vesznek az autójuknak új lábbelit, mint saját maguknak.

Felmerül azonban a kérdés, hogy milyet és mennyiért? Itt is aranyszabálynak mondható, hogy keressük a minőséget! Amint tudjuk, az autók nem a legnívósabb utakon járnak. Különösen a rossz idő beköszöntésével okoznak sűrűn meglepetést a kátyúk, repedések. Egy jobb minőségű felni ár kétszeresét is ki kell fizetnünk, ha a tetszetős, ám minőségtelen alufelni beadta a derekát. Több mint 2000 keréktárcsát forgalmazunk szakértelemmel felvértezve. Ügyfeleinknek szívesen segítünk a választásban.