Vannak olyan személyek, akik nehezen fogadják el az újdonság szelét, olyanok is, akiket viszont az visz előre. Utóbbiaknak jó hírünk van! Az elektromos kerékpárok forradalma itt van! Szemtanúi vagyunk a kerékpárok evolúciójának egy újabb szakaszának. Egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, milyen ütemben növekednek a pedelecek eladási mutatói. Tudomásul kell venni, hogy a jövő bringái itt vannak. Az elektromos kerékpárok hatalmas vonzereje abban rejlik, hogy nélkülöz olyan hátrányokat, ami miatt sokan eddig ódzkodtak nyeregbe pattanni.

Sokan nem tartják szórakoztatónak, hogy a tekeréstől megizzadva érkezzenek a munkahelyükre vagy elrettenti őket a bringás élményektől a hajlott kor, ízületi fájdalmak. Szó sincs róla, hogy az elektromos kerékpárok maguktól suhannának, rendesen tekerni kell itt is. Kapunk viszont jó adag elektromos rásegítést a lábtempóra, ami nemcsak gyorsabbá, de sokkal könnyebbé teszi a haladást. Válasszon üzletünkből egy Capriolo voltát és repüljön a jövő hátszelén!

Férfi trekking kerékpár az arany középút

Új kerékpár vásárlásán gondolkodik, de nem tud dönteni a rengeteg típus közül? Sokan a férfi trekking kerékpár felé terelgetik Önt, de nem tudja, miért pont ezt kellene választania? Segítjük megvilágítani a kétkerekűeknek ezt az igen sokoldalú típusát. Mondhatni, a férfi trekking kerékpár az arany középút. Szemre sportos, mégis rendelkezik néhány olyan kényelmi funkcióval, amelyek megkülönböztetik a mountain bike típusoktól. A trekkingek ugyanis a valódi hobbi- és túrabringások kedvencei.

Jól mennek mindenféle (nem túl extrém) terepen, de az aszfalton is könnyedén suhannak. Ha férfi trekking kerékpárt keres, üzletünkben nagyon jó árfekvésű Capriolo biciklik közül választhat. Olyan bringája lesz, amire bármilyen kiránduláskor számíthat, de ugyanakkor a munkába járás vagy bevásárlás alkalmával is megbízható. Tehát, ha különösebb célja nincs a kerékpárral, csak jól szeretné érezni magát tekerés közben, valóban a trekking szekció lehet a jó választás. Bármikor állunk rendelkezésére, ha további információkra volna szüksége!