Nem tudom eléggé mondani, hogy mennyire rühellek hivatalos ügyeket intézni, legyen bármiről is szó.

Legutóbb például az ingatlanommal kapcsolatban kellett bemennem egy hivatalba, mert valami félreértés történt, ráadásul nem is az én hibámból!

Nem elég, hogy egy kora reggeli időpontot kaptam, de még egy órán keresztül a soromra is várnom kellett. Mikor pedig végre én következtem, az ügyintéző közölte, hogy be kell még szereznem néhány dokumentumot mielőtt folytathatnánk.

Nagyon kivoltam emiatt, komolyan nem értem, hogy miért nem lehetett előre szólni, hogy hozzam magammal ezeket a dokumentumokat. Ez már csak azért is kellemetlen, mert olyan papírokról volt szó, amiknek a beszerzése borzasztó sok időbe telt. Tényleg nem tudom, hogy mit lehet annyit tökölni ezeknek a papíroknak a kiállításával.

Azért volt egy olyan hivatalos ügyirat a sok közül, melyre nem kellett sokat várnom. Ez a dokumentum egy energetikai tanúsítvány volt, ami rekordgyorsasággal jutott el hozzám, nagyjából 24 óra alatt.

Ez csak is annak a kiváló szolgáltatónak az érdeme, akiket megbíztam ennek a papírnak a kiállításával. Őket egyébként az e-tanusitas.eu webes címen tudjátok elérni, ha kíváncsiak vagytok.

Több okból is különlegesnek tartom őket, melyek közül az egyik legfontosabb a hihetetlen sebesség, amivel dolgoznak.

Az energetikai tanúsítvány ár a másik dolog, amiért érdemes őket választani, mert ők ebben is verhetetlenek. Arról nem is beszélve, hogy teljesen profik és szakszerűek, szóval ténylegesen minden követelménynek megfelelnek, melyeket fel lehet állítani egy ilyen szolgáltatóval szemben.

Semmi mást nem tettem azon kívül, hogy kitöltöttem egy online űrlapot a webes felületükön, és elküldtem nekik azt. Ez az egész csak pár percet követelt tőlem, és utána nem sokkal már fel is vették velem a kapcsolatot, hogy kérdéseket tegyenek fel az ingatlannal kapcsolatban.

Meg is lett beszélve egy időpont, hogy mikor érkezzen ki a kollegájuk hozzám. Én eléggé elfoglalt ember vagyok, ezért viszonylag kevés időpont jöhetett szóba nálam, de ők rendkívül rugalmasan álltak hozzám, így ez nem jelentett problémát.

A helyszíni felmérést végző szakemberük óraműpontossággal érkezett a megadott címre, és azonnal hozzá is látott a munkához. A kapott adatokat rögtön tovább is küldte online az irodai munkatársainak, így gyakorlatilag átmenet nélkül megkezdődött a dokumentum kiállítása.

Láthatjátok, hogy az energetikai tanúsítvány áráért egy olyan szolgáltatást kaphattok tőlük, ami minden felállított követelménynek magasan megfelel.

A tanúsítványt e-mailben kaptam meg, mert így egyszerűbbnek gondoltam, de egyébként egy futár is elhozhatja azt nekünk, ha szeretnénk inkább fizikai formában birtokolni.

Ha a jövőben bármikor szükségetek lenne egy ilyen típusú szolgáltatásra, akkor most már tudni fogjátok, hogy kikhez érdemes fordulnotok. Nem fogjátok megbánni, ha rátok teszitek a voksotokat, ebben teljesen biztos vagyok.