Azt gondolom, hogy ajándékozni nem csak ünnepekkor érdemes, hanem egész évben is bármikor, amikor úgy érezzük, hogy szívesen meglepnénk a másikat, így kifejezhetjük szeretetünket és hálánkat a másik felé. Én például most készítettem egy egyedi gekkós pólót a LOLmarkt üzletben. A póló tervezésekor igyekeztem olyan mintát választani, ami a megajándékozott személyiségéhez illik és amiről tudtam, hogy szeretni fogja.

A pólót a LOLmarkt üzletben vásároltam, ahol tudtam, hogy széles választék vár rám, és ahol egyedi póló készítése is lehetséges, így biztos voltam abban, hogy tökéletes lesz a végeredmény. A póló elkészítésekor a legjobb minőségű anyagokat használják, hogy a póló hosszú ideig hordható és élvezhető legyen. Amikor az üzletbe érkeztem, a kollégák segítettek kiválasztani a megfelelő pólót, és a megajándékozott kedvenc színeire szabva elkészítették azt.

Az egyedi pólók nagyon népszerűek manapság, aminek több oka is van. Az egyik legfontosabb, hogy egyedi pólóval kifejezhetjük saját stílusunkat és egyéniségünket. Az egyedi pólók segítenek kifejezni azt, ki is vagyunk valójában, és mi az, ami fontos számunkra. Másik fontos ok, hogy az egyedi pólók nagyon szuper ajándékok, mert egyedi és személyre szóló ajándéknak számítanak, amivel nagy örömöt okozhatunk a megajándékozott személynek.

Az egyedi pólók népszerűsége nem véletlenül ilyen nagy, így a LOLmarkt is egyre több üzletben kínálja a termékei az online bolt kínálata mellett. Az üzletekben és az online boltban széles választékot található. Tehát azt mondom, hogy összességében az egyedi pólók népszerűsége egyre növekszik és ez nem is fog változni, mert lehetővé teszik az embereknek, hogy kifejezhessék saját stílusukat és egyediségüket, valamint alkalmasak ajándéknak is, így nagyon jó, hogy a LOLmarkt elérhető fizikai boltokban és online is egyaránt.

Az egyedi póló rendelés a webshopjukról igazán kényelmes, így akár otthonról is hozzá lehet jutni a különleges felsőrészekhez.  Az online rendelés nagyon kényelmes, mert így nem kell elhagynunk otthonunkat és utazni az üzletekbe, és akár telefonon böngészve is felmérhetjük a kínálatot és leadhatjuk a rendelést.

Általánosan az egyedi póló rendelések 1-2 munkanap alatt teljesítésre kerülnek, azaz konkrétan ennyi idő alatt meg is érkezhet a lakásunkba a megrendelt póló. A webshop és a futárcég is arra törekszik, hogy a rendeléseket a lehető leggyorsabban át tudják adni, hogy minél előbb élvezhessük az új pólókat. Azonban, a szállítás időtartamát az is befolyásolhatja, ha speciális kérésünk van a póló elkészítésével kapcsolatban, de ezt külön pontosan le lehet egyeztetni az ügyfélszolgálattal, akik részletesen elmondják a lépéseket és pontos tájékoztatást adnak a szállítási idővel kapcsolatban.

Az webshopban található pólók és a külön készített egyedi pólók alapanyaga is tökéletes minőségű prémium pamutból, vagy pamut-poliészter keverékből készül. A pamut egy természetes anyag, amit nem csak kényelmes viselni, de ez az anyag úgymond lélegzik is, és tartós, így a pólók hosszú ideig használhatók még akár a meleg napokon is. A poliészterről azt kell tudni, hogy javítja a pólók tartósságát, így ezek a pólók is hosszú ideig képesek megőrizni alakjukat és a minőségüket.

Amikor a gekkós pólót készítettem, a LOLmarkt üzletbe mentem be, itt személyesen fel tudják venni a kis darabszámú megrendeléseket, amit az üzletben dolgozó kolléga ott azonnal a helyszínen el is tud készíteni az elképzelésnek megfelelően. Ez azért nagyon jó, mert így nem kell várni arra, hogy megérkeznek a póló, ráadásul a helyszínen látni azt is, hogyan készül el. Persze az online rendelés sem tart sokáig, de ha mondjuk aznapra van szükség pólóra, akkor a személyes rendelés nagyon jól tud működni. Persze nem csak 1-2 darab pólót lehet csináltatni, a LOLmarkt akár több száz darabos megrendeléseket is megold, így, ha nagyobb mennyiségben van szükség egyedi pólóra, akkor is lehet rájuk számítani. A nagy mennyiségű megrendelések esetén a szállítási idő lehet, hogy valamivel hosszabb, ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de abban biztos vagyok, hogy minőség és a pontosság minden esetben garantált.

Az, hogy összesen mennyibe fog kerülni a megrendelés, nagyban függ a pólók darabszámától, de még a színek és a nyomatok számától is függhet, így, ha megvan a körülbelüli elképzelés, hogy milyen pólókat szeretnénk, az ár végső meghatározásához árajánlatot kell kérni az ügyfélszolgálaton keresztül e-mailben. A LOLmarkt ügyfélszolgálata szívesen segít mindenben és meghatározzák a végső árat a megrendeléshez, ekkor, ahogy írtam, figyelembe fogják venni a darabszámot, a színeket és a nyomatok számát. Az árajánlatot kérve tisztában lehet látni mindent, a megadott ár alapján eldönthetjük, hogy a megrendelést valóban kérjük-e, vagy további változtatásokat szeretnénk eszközölni a megrendelésedben.

Lassan itt a februári hónap, ami nemcsak közelebb visz minket a tavaszhoz, hanem elhozza a szerelmesek ünnepét is, a Valentin napot. Sokan már most azon agyalhatnak, hogy mivel lepjék meg kedvesüket a jeles nap alkalmából. Úgy vélem, hogy az egyedi pólók készítése egy remek ajándék lehet szerelmünknek a Valentin nap alkalmából. Egyedi pólóval kifejezhetjük a drága szerelmünknek, hogy mennyire fontos nekünk, és hogy a szerelem soha nem múlik el. Egyedi póló esetén a lolmarkt.hu-n lehetőség van a pólóra személyre szóló üzenetet, vagy képet nyomtatni, amivel kifejezhetjük az érzéseinket.

Mivel a gekkós pólóval nagyon elégedett voltam, úgy döntöttem, hogy meglepem a páromat egy páros pólóval, amit a LOLmarkt webshopban rendeltem meg. Az online rendelés folyamata nagyon egyszerű volt, először is ellátogattam a lolmarkt.hu weboldra, utána, választhattam a különböző minták és színek és méretek közül. Amikor megtaláltam a tökéletes pólót, akkor következett a termék kosárba rakása, a személyes adataim megadása, és a fizetés. A pólók két napon belül meg is érkeztek hozzám, így az online rendeléssel gyorsan és egyszerűen jutottam hozzá a tökéletes Valentin napi ajándékhoz. Nagyon örültem annak, hogy a rendelés folyamata ilyen egyszerű és gyors volt. Ezen kívül az online rendelésnek még egy előnye is van, hogy a választékot otthonról is átnézhetjük, így jobban tudjuk megnézni, hogy melyik póló a megfelelő nekünk, de persze a személyes rendeléssel is nagyon elégedett voltam korábban.

Amikor megérkeztek a páros pólók, nem bírtam kivárni a Valentin napot, így mikor hazajött a párom, elé álltam, és átadtam neki széles vigyorral a csomagot. Ő nagyon meglepődött, nem tudtam mire vélni ezt a meglepetést, de nagyon boldog lett, amikor meglátta, hogy mit rejt a csomag. Aznap este, amikor találkoztunk a barátokkal, fel is vettük a pólókat, mindenki teljesen oda volt érte, és kérdezgették, hogy honnan szereztük a pólókat. Személy szerint nagyon elégedett vagyok mindkét rendelési típussal, a személyes találkozón készségesen segítettek, a webshop pedig jól használható és könnyű áttekinteni a kínálatot és leadni a rendelést. Ráadásul, ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel, a weboldalon elérhető egy chat, ahol szintén azonnal és készségesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Akár egy váratlan meglepetésről van szó, akár egy konkrét ünnepről, biztos vagyok abban, hogy a LOLmarkton mindig meg fogom találni a legjobb ajándékokat.