Az állatkereskedésben nagy izgalommal várták az új gekkó érkezését, és én sem voltam kivétel, azonnal motorra pattantam, hogy elinduljak megnézni az új jövevényt, de ahogy leültem a járgányra, észrevettem, hogy a kerekek már nem olyan jók, mint régen.

Nem akartam ilyen állapotban útnak indulni, így inkább gyorsan felkerestem a motortire.hu oldalt, ahol már régóta beszerzem a motorgumikat. A weboldalukon könnyen megtaláltam az éppen nekem megfelelő méretű gumikat, és rögtön meg is rendeltem őket.

Azért is szeretek a motortire.hu-val dolgozni, mert nem csak a gumikat szállítják ki nagyon gyorsan, hanem egyenesen az ő műhelyükbe is el tudom vinni a motoromat a gumicserére. Így nem kell máshol keresgélnem, ahol megbízható szervizt találnék.

Amint megérkeztek az új gumik, rögtön elindultam a műhelyükbe az előre lefoglalt időpontra, ahol egy profi csapat várta az érkezésemet. Azonnal nekiláttak a gumicserének, és nagyon gyorsan, profi munkával kicserélték mindkét kereket. Nem gondoltam, hogy az egész ilyen rövid idő alatt meg fog történni, úgyhogy teljesen ámulatba ejtett a gyors, de mindeközben még is teljesen precíz munkavégzés. Persze, tudtam már korábbról, hogy jó munkát végeznek, de valahogy mindig meg tudnak lepni.

Az online időpontfoglaló rendszerüket pedig egyszerűen egyedülállónak találom, és hihetetlenül nagy segítség. Nem kell senkit telefonon utolérni, nem kell izgulni azon, hogy vajon mikorra kapok időpontot, hiszen az online időpontfoglaló rendszernek köszönhetően pontosan látom a következő szabad időpontot, amit akár ott helyben le is tudok foglalni. Ráadásul akár több szolgáltatást is lehet egyszerre igényelni, így, ha másra is szükség lenne a gumicserén kívül, azt is ki lehet választani a felületen keresztül.

Az időpont foglaló rendszer működése igazán egyszerű és nagyszerű. A motortire.hu oldalon csak rá kell kattintani az időpontfoglalásra, ekkor megjelenik egy időpontfoglaló oldal, ahol a szerviz több szolgáltatása közül is lehet választani, és ahogy említettem, egyszerre akár többet is. A szolgáltatások között szerepel a gumiabroncsok cseréje, a defektek javítása, a futómű beállítása, valamint klíma töltésre is lehet időpontot foglalni. Amikor megtörtént a szolgáltatás kiválasztása, sor kerülhet a jármű kiválasztásra, ami az esetünkben a motor, de egyébként személyautót és teherautót is lehet választani. Amikor a jármű típusát beállítottuk, meg kell adni néhány, az adott járműre vonatkozó információt, majd pedig jöhet az elérhetőségünk megadása. Ennyire egyszerű az időpontfoglaló rendszer használata.

Ugyanitt olvastam arról, hogy náluk is lehet hagyni az éppen nem használt gumikat a gumihotelben, amit ebben a rendszerben szintén nyomon lehet követni. A náluk őrzött gumikkal kapcsolatban lehet látni a gumiabroncs állapotát, illetve azt is, hogy a tárolási időnek mikor lesz vége, valamint, hogy mennyi kilométert tettünk már meg az adott motorgumival. A rendszer elérhető IOS és Android applikáción is, így nem csak a weboldalon keresztül lehet nyomon követni a dolgokat, hanem akár mobiltelefonon is.