Ha valaki megnéz egy hollywood-i filmet, pontosan tudhatja, hogy milyen filmet fog kapni. Nem érdemes ugyanis változtatni azon, ami már egyszer (kétszer,…sokszor) bejött, gondolják a stúdiók. Megvan a jól bevált recept. A kereskedelmi televíziók műsorkínálata hasonlít erre. Amíg az emberek nézik, azaz hiába szörnyülködnek sokan akár, de mégis van közönsége, addig ilyen műsorokat fognak csinálni. Árnyalatnyi, kicsi különbségekkel ugyan, de mégis egy kaptafára menően. Ez azt eredményezi, hogy nem nézünk igazan televíziós műsorokat, hanem inkább csak belenézünk. Mozaikszerűen emlékszünk az információkra, nem pedig egésszé áll össze bennünk a sok információ. Legalábbis igazi tartalomnak nem nevezhető, könnyed kikapcsolódásra alkalmas lehet mindez, de a feldolgozás nem kihívás. Mi volt előbb: a csatornák arra hivatkoznak, hogy nem csinálnak tartalmasabb műsorokat, mert szerintük nincs rájuk igény, vagy már nincs is igény az ilyen jellegű műsorokra, mert aki televíziót néz még ma is, az nem várja el mindezt?

Keljünk fel a tv elől: üljünk akár autóba! Nekem ez jelenti az igazi szabadságot, pláne amióta felfedeztem a Méta autószervizt, és a kocsi jobb formában van, mint valaha. Pedig már nem mai darab, de szerencsére ebben a műhelyben kortól függetlenül fogadják az autókat, ráadásul abszolút márkafüggetlen szervizről beszélünk, bármilyen gyártótól, bármelyik típussal szívesen foglalkoznak! Nekem ez nagy felüdülés volt, hogy végre találtam a főváros szélén, a 18. kerületben egy olyan szervizt, amiben maximálisan megbízom, és ráadásul a haveroknak is bármikor tudom őket ajánlani. Ha valaha szorult helyzetbe kerülsz, jusson eszedbe az ajánlatom: Méta autószerviz!

Náluk a futómű állítás és minden egyéb dolog is rutinmunkának számít, így nem jelent számukra nagy kihívást, biztosan megbirkóznak majd a rájuk bízott feladattal. Azt is érdemes elmondani velük kapcsolatban, hogy az árazással kapcsolatban az elejétől fogva nagyon korrektek és transzparensek: ha most rögtön felmész a weboldalra, akkor is megtalálsz egy csomó árat a weboldalon, vagy legalábbis egy „-tól” árat, így nagyjából már tudsz a költségekkel kalkulálni. Azonban mielőtt bármibe is belekezdenének, miután lecsekkolták az autódat, küldenek egy részletes árajánlatot a számodra, amiben természetesen a tervezett munkálatokat is felsorolják. Így ha te elégedett vagy mindezzel és áldásodat adod rá, akkor belevágnak a munkába, de ha esetleg elutasítod, akkor nem ér váratlan meglepetés a költségeket illetően sem. Bárcsak mindenhol ezzel a hozzáállással találkozna az ember! És persze azt is fontosnak tartom elmondani, hogy náluk nem csak a futómű állítással vagy az állapotfelméréssel, olaj- és gumicserével voltam elégedett. Az a hozzáállás és szakértelem, ami ezekből a srácokból árad, szerintem mindent megér. Érződik, hogy egy jól összeszokott szakmai teammel van dolgunk, akik egyénileg és csapatban is megállják a helyüket.

Ha aktuális nálad a futómű állítás, vagy bármi egyéb a felsoroltak közül, akkor szerintem ne habozz – ideje felkeresned a Méta autószervizt! Csak aztán ne felejtsd el másoknak is ajánlani őket – kövesd a példámat, és terjeszd az igét a városban…