Nem hiányozhatnak a textilek az otthonából. A konyhában nagyon népszerű a PVC asztalterítő használata, ami lényegében a viaszos vászon. Sokszor az utóbbi néven ismerik az emberek, de sűrűn fordul elő mindenhol. Legyen szó a nagyszülők vagy a fiatal házaspár otthonáról, előszeretettel alkalmazzák a háziasszonyok. Szerencsére temérdek előnnyel rendelkezik a PVC asztalterítő. Az egyik a lepergető tulajdonsága, aminek köszönhetőn nagyon könnyű takarítani. Egyszerűen egy benedvesített törlőkendővel el lehet távolítani a szennyeződéseket.

Arra azonban figyeljen, hogy nem szabad vasalni. Meglehet a csomagolás miatt gyűrődést fog találni rajta, azonban azt nem szabad kivasalni. Esetleg a fonákjára tegyen rá egy lepedőt és roppant alacsony hőfokon kezdje azt vasalni. A PVC asztalterítőt könnyedén összehúzza a forró vasaló, így abban kár keletkezik. Sajnos ezt követően már nem lehet helyreállítani. A piramisfuggony.hu weboldalon számtalan viaszos vásznat fog találni.

Elérhető online a vitrázspálca is

A fiatalok körében ez nagyon népszerű, mert divatos hangulatot teremt. Mivel nem mindenhol van hely karnisnak, tökéletes opció a vitrázspálca. Tudni kell, hogy ezeket egyszerű felhelyezni, valamint nem igényel sok időt. A kampókat és a csavarokat természetesen tartalmazza a csomagolás, így minden kéznél lesz. Nagyon sok fajtát lehet megkülönböztetni, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő példányt. A vitrázspálca lehet elegáns és dekoratív, de persze az is nagyban számít, hogy milyen függönyt tesz rá.

Akár öntapadós rudat is vásárolhat, aminek köszönhetően nem kell szöget ütni vagy fúrni a falba. Már csak annyit kell tennie, hogy meghatározza a rúd pontos hosszát. Amennyiben tanácstalan, akkor az említett honlapon hasznos tanácsokat fognak adni a pontos méret levételével kapcsolatban. A vitrázspálca mérete ugyanis több tényezőtől függhet. Ezeket mind megtalálja leírva, valamint egyéb fontos tényezőkre is felhívják a figyelmet. Egyértelműen a rúd költsége is fel lesz tüntetve.