A mobilok borítóinak elsősorban védelmi funkciót kell ellátniuk: meg kell védeniük a burkolatot a karcolásoktól, a képernyőt a repedéstől és az összes alkatrészt a sérülésektől. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy telefontok unalmas kell legyen. A saját karakterünkhöz igazíthatjuk és a stílusunk részévé tehetjük. A legnépszerűbb telefontokok a klasszikus, visszafogott színekben készült megoldások. Ez főként a felhasználók napi életmódjának köszönhető.

Ha a munkahelyi öltözékünk formális, a telefonunk aligha lehet színes és mintás, mert ez megzavarná a gondosan előkészített stílusunkat. Ebben az esetben a bőrből készült változatok működnek a legjobban. Választhatunk más anyagból készült borítókat is, például szilikon tokokat tompa árnyalatokban. Amikor elegáns telefontokot kell használjunk a munkahelyen, akkor sem kell lemondanunk a személyre szabottabb mintákról. Egyszerűen öltöztessük fel a készüléket egy divatos példánnyal, ami a hétvégén vagy a baráti kirándulások alkalmával merészebb érzést nyújt!

Hozza, amit elvárunk tőle az iPhone 7 Plus tok

Az okostelefon nemcsak egy kényelmes, többfunkciós szerkentyű, hanem meglehetősen drága vétel is. Még ha van is annyi pénzünk, hogy a zsebünkbe kerüljön egy ilyen telefon, akkor is túlságosan hanyag dolog lenne nem gondolni arra, hogy az új kedvencünket megóvjuk az iPhone 7 Plus tok segítségével. Már régen elmúltak azok az idők, amikor a telefonon lévő borító csak védelmi funkciót töltött be. Különösen figyelembe véve azt a tényt, hogy a nagy költségvetésű modellek a tervezés során a legfejlettebb technológia használatát biztosítják, hogy megvédjék a képernyő felületét és az egységet a különböző károktól.

Így az iPhone 7 Plus könnyen tovább működhet, akár 1 méteres mélységben is a víz alatt, mert ez nem befolyásolja a funkcionalitását és teljesítményét. Az alumíniumból készült szerkezet nagy kopásállósággal rendelkezik. A képernyő üvegét sem könnyű megsérteni. Az óvintézkedések ellenére, azonban vannak olyan élethelyzetek, amikor a telefon olyan veszélybe kerül, amit csak az iPhone 7 Plus tok segíthet kivédeni.