Aki kertrendezésre adja a fejét, netán öntözőrendszert szeretne telepíteni a kertjébe, valamennyire gyakorlott kezűnek kell lennie ahhoz, hogy sikeresen teljesítsen egy ilyen jellegű kihívást. Ha szakemberre bízzuk a munkát, az némi többletköltséggel jár majd, viszont a hozzáértő kezek biztos, hogy teljes mértékben leveszik a vállunkról a tervezéssel és kivitelezéssel járó összes gondot.

Az első lépés az öntöző tervezés, hogy a konkrét körülményeket figyelembe véve ki lehessen kalkulálni az anyagszükségletet. Tárjuk fel részletesen az elképzeléseinket, hogy a szakértővel összedolgozva együttesen tudjunk dönteni arról, hogy nálunk milyen konstrukció az, ami szóba jöhet.

Az öntöző tervezés még egy elengedhetetlen momentuma a helyszíni felmérés, hiszen a telepítés költségeinek alakulását számos olyan körülmény befolyásolhatja, ami csak a konkrét kert felmérése során derül ki. Bízzuk magunkat bátran egy szakértő csapatra, és fogadjunk meg minden tanácsot, hogy segítségünkre legyenek a hatékony öntöző tervezés és kivitelezés során.

Bízzuk kertünket az automata öntözőrendszerre!

Nézzük meg, pontosan hogyan is működnek ezek a berendezések, amelyek kertünk növényeit látják el az éltető vízzel éjjel nappal! Erre a feladatra tökéletes találmány az automata öntözőrendszer. Ahogy a neve is utal rá, egy programozható vezéregység hozza működésbe a kívánt időben a szerkezetet.

Így garantálható, hogy minden növény megkapja a neki optimális mennyiségű vizet, mert a telepítést megelőzően ez is fontos szempont kell legyen. Az automata öntözőrendszer telepítése gondos tervezést kíván, szánjunk, elegendő időt és energiát a pontos terv elkészítésére. Az ezzel foglalkozó cégek általában ingyenes felmérést kínálnak, ha velük telepíttetjük az öntözőrendszert.

Mivel minden kert adottsága más és más, csak a helyszíni felmérést követően lehet pontosan felvázolni a költségeket. Szóba jöhetnek nehezítő körülmények, amik megemelik a költségeket, de a szakemberek minden esetben arra törekszenek, hogy a legmegfelelőbb ajánlatot adják számunkra, ha automata öntözőrendszer telepítéssel bízzuk meg őket.