A greenwaykft.hu sok-sok terhet levett a vállunkról a cégünknél, mert olyan problémákat oldott meg, amik egy újfajta termelési metódussal kezdtek egyre sűrűbben felmerülni, de mostanra elillantak.

Aki keres, az ma általában azonnal talál. A greenwaykft.hu nagyon releváns találatnak tűnt szintén, az ipari takarítógép bérlés műfajában, és annyira kiterjedt itt a választék is, hogy nem kellett tovább navigálnom erről a helyről! Persze, elolvastam azért mindent a Taskiról, mint gyártóról, hisz nem ismertem az ipari takarítógép bérlés és használat csakis bennfentesek számára ismert, mai állapotait – ki ismerné, aki nem valami szakmabéli –, de egyrészt mint mondtam, mostanság megnyugtatóan utánajárni valaminek nem túl sok idő, másrészt, itt tényleg stimmelt minden. Mert ezek a gépek, amik általuk, a bérlési csomagjaik által igénybevehetők, CSÚCSMINŐSÉGŰEK! Úgyhogy az első fogás máris a legjobb fogás volt valóban, legalábbis mi maradéktalanul elégedettek vagyunk a cégnél.

A Taski egyik ráülős takarítógépéről elmondható, hogy nem csak kemény, hanem amellett a puha padlón is használható (pedig egy monstrum), de úgy tűntet el minden oda nem illő dolgot, hogy ezzel egy hét alatt órákat spórolunk. Hisz, ha nem ilyen teljesítményű masinával végeznénk el ezt a munkát, sokkal-sokkal tovább tartana, és máshogy nehéz is lenne ennyire alaposnak lenni. Nem csak gyorsak tehát az ilyen segédeszközök – komoly, masszív gépek -, de nem is végeznek félmunkát. Az ipari takarítógép bérlés lehetővé teszi, hogy a seprés és a porszívózás egy szemvillanás legyen, nagyobb leállások helyett, amit amúgy takarító-félóráknak kellene kinevezni a munkaidőt átalakítva, és magunkat hátráltatva.

Lássunk bizonyos konkrétumokat is azonban, az említett, ráülős porszívóról… Két hengerkefés megoldással gyűjti a port és a törmelékeket. Legyen szó kisebb, vagy nagyobb hulladékdarabokról, ez a gép eltakarítja azokat! Digitális motor dolgozik benne, magas várható élettartammal. Az ipari takarítógép bérlés opciói közül azért volt ez a kedvencünk, mert könnyen beállítható a gép, nem győzöm ismételni, hogy mindenféle koszt eltüntet egyszerre, legyen az finompor, vagy nagyobb törmelékdarabok, és nem egyetlen padlótípusra van csak optimalizálva. Továbbá nem csak azon része van jól, és gondosan „működés-optimalizálásilag” kitalálva, amelyik takarít, hanem olyan szempontok szerint is kiugró amit nyújtani tud, mint a rajta állítható üléspozíció, meg ilyesmik. Kéziszerszámtartozékoknak is van hely, könnyű felpattanni és lepattanni róla, a hengerkefe munkaszélessége 50cm. „Suttogó technológia és jobb levegőminőség” – mint mondtam, ezek már nem tréfadolgok. Nem csak a funkciójára figyelnek manapság, jobb helyeken egy ilyen eszköz tervezésénél, hanem a kapcsolódó dolgok ideálissá tételére is.

A Greenway Magyarországnak sok erőssége mellett szerintem a legjobb ajánlója az ipari termelés hatékony megtámogatása. Jól megválogatták – gondolom én, mert nem látok bele teljesen a koncepciókialakításuk folyamatába -, hogy milyen dolgokat kínáljanak, mert így, hogy ennyire nem lehet panasz ezekre az eszközökre, a Greenway egy híresen csodás vállalkozás lett. Ami, valami egyedien jót tud nyújtani. Azért nem vizsgálom egy ponton tovább, hogy mit láthatnék, ha a dolgok mögé néznék, mert tényleg nagyon lenyűgöztek minket. Ilyen jó áron ilyen dolgokhoz hozzájutni… Ennyire kedvező csomagok közül választva, most nincs kedvem szőrszálhasogatni, vagy kukacoskodni. Én szerintem mindig tudnék, mert ilyen alaptermészet vagyok, de a Greenway esetében nehéz hibát találni. Nagyon jó dolgot hoznak el nekünk és másoknak – sokan is elégedettek még mindazzal (rajtunk kívül) amiket felsoroltam!