A grillezés nagyon fontos része a kultúránknak. A nyári szezonban, különösen este, mindenütt a grillezett ételek, a kolbász, a saslik vagy a zöldségek illata terjeng. Azonban nem minden kerti sütögető nyújt hasonló illatélményt és nem mindegyiknek egyformán kényelmes a használata. Hogyan válasszuk ki a tökéletes grillsütőt, ami megfelel az elvárásainknak és sok szezonon át szolgál minket? Általánosságban elmondható, hogy a kerti sütögetőket két típusra oszthatjuk.

A kertben állandó helyre telepítettekre és mobilokra, amelyek könnyen áthelyezhetőek egyik helyről a másikra. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, így a konkrét modell kiválasztását leginkább az határozza meg, hogy milyen gyakran grillezünk és mekkora a kertünk. Ha nagy udvarral rendelkezünk és szeretünk grillpartikat tartani, vegyünk fontolóra egy beépített kerti sütögetőt! Ez robusztus és tartós, valamint szépen kiegészíti a kerti dekorációt. Ha azonban csak időnként grillezünk, akkor inkább válasszunk egy hordozható változatot!

Beépíthető vízteres kandalló – miért érdemes ezt választani?

A kályhák évről-évre egyre népszerűbbek. Nemcsak eredeti kialakításuk miatt értékeljük ezeket, hanem mindenekelőtt azért, mert nagyon praktikusak. Az igényektől függően egy vagy több helyiséget is fűthetnek. A központi fűtés értékes kiegészítője a beépíthető vízteres kandalló. Ez egyszerűen olyan készülék, ami a központi fűtési rendszerrel együtt működik. A hagyományos betétekhez hasonlóan, esztétikus és bármelyik nappali nagyszerű dekorációja lehet.

A beépíthető vízteres kandalló a gazdaságosság és a környezetbarát jelleg szempontjából nem marad el a hagyományos változatoktól. Tökéletes az őszi napokra, amikor a nappaliban vagy a ház egy kisebb részében kell megemelni a hőmérsékletet. Emellett hatékony fűtési forrás is. Önállóan képes a nagymennyiségű víz hőmérsékletét megemelni. Ez a víz a házban található radiátorokhoz, valamint a víztartályba jut. A beépíthető vízteres kandallóval való fűtés jó módja annak, hogy pénzt takarítsunk meg.