Az a legjobb könyv, ami megosztja az olvasót és olyan mély nyomot hagy, amit hónapokig nem lehet elfelejteni. Mira Sabo Amíg kinyílik a szemünk ebbe a kategóriába tartozik, biztosan nem fogjuk az unalom miatt becsukni. Amikor egy olvasó új könyvet akar venni, akkor ki kell választania a kedvencét. Nem mindegy, hogy egy könnyed, romantikus történetre vágyunk, esetleg olyan pörgős fantasyra, amiben minden oldalon történik valami új.

A krimi rajongóinak is megvannak a saját jellemzői, mint például a kevésbé fontos érzelmi és a mindennél izgalmasabb nyomozós szál. Innentől kezdve nekünk kell eldöntenünk, hogy pontosan melyikre vágyunk. Mira Sabo Amíg kinyílik a szemünk irománya a romantikus kategóriába tartozik, de azon belül is az erotikus és a thriller felé megy. Ez a kettő nagyon jól dolgozik együtt, mivel a heves és forró érzelmet csak a rettegés teszi izgalmasabbá. Éppen ezért, ha szerelemre és izgalmakra vágyunk, akkor maradjunk az írónő könyveinél!

Mit kapunk Mira Sabo könyveitől?

Mira Sabo neve azoknak lesz ismerős, akik szeretik a magyar könyveket, bár első pillantásra nem tűnik annyira magyarnak. Pár éve jött be az a divat, hogy a magyar írók angolos álnevet kezdtek használni, hogy így kerüljenek közelebb az olvasóhoz. Szerencsére, ma már sokan elvetik az előítéleteiket és Mira Sabo neve mellett, más könyvet is levesznek a polcról. Mégis, amikor keressük az új olvasmányunkat, akkor nagyon fontos, hogy milyen nevet választunk. Sok író egy vagy kettőben mozog, amelyek mindig közel állnak egymáshoz.

A romantika-erotika szál gyakran keveredik a krimivel vagy a thrillerrel, ahogy a fantasyt keverik a Young Adult irodalommal. Innentől kezdve csak nekünk kell eldöntenünk, hogy melyiket szeretnénk elolvasni és utána jöhetnek a nevek. Mira Sabo neve alatt több erotikus könyvet találunk, ami azt jelenti, hogy a szem nem marad szárazon és az izgalmak fokozása az utolsó oldalig biztosítva van. Aki ezt nem hiszi el, az vegyen les a polcról egyet és olvasson bele, aztán le sem tudja majd tenni.