Immunrendszerünk funkciója, hogy megvédje a szervezetünket a különböző betegségektől, ebben a törekvésében pedig ajánlott valamilyen módon támogatni. A legjobb választást egy természetes immunerősítő jelenti, mivel nem okoz semmiféle kellemetlen mellékhatást. Azonban tanácsos odafigyelni, hogy milyen termék mellett tesszük le a voksunkat, mert rengeteg található a piacon, de nem mindegyik optimális összetétellel bír. Ha igazán hatékony és minőségi terméket akarunk beszerezni az immunrendszerünk védelmére, akkor a flavin7gold.hu webes üzlet palettáján ajánlott szétnéznünk.

A Flavin7 Gold természetes immunerősítő gyümölcskivonat 7 különböző sötéthéjú, bogyós gyümölcsből készül. Ezek természetes formában tartalmazzák az A-, B1-, B2-, B6-, C-, E- és K-vitaminokat, amelyek nagyon jót tesznek a szervezetnek. A készítmény gyártásánál használt legfejlettebb technológia lehetővé teszi, hogy egy 200 ml üvegbe 140 kg gyümölcs antioxidáns tartalmával megegyező bioflavonoid tartalmat koncentráljanak. Ez egy erős természetes immunerősítő.

Fontos teendő a Flavin7 adagolása

Annak érdekében, hogy immunerősítő készítmény szedésével elérjük a várt hatást, úgy kell adagolnunk minden nap, ahogyan a szakemberek javasolják. 50 éves korig a Flavin7 adagolása 5 ml naponta, ezt meghaladva már a szervezet antioxidáns igénye magasabb, ezért az ajánlott mennyiség 2×5 ml. Ugyanakkor gyermekeknek is nyugodtan adható a napi 5 ml ebből a készítményből. A készítmény kellemes ízű, hozzáadható joghurthoz, különféle italokhoz. Meleg folyadékhoz nem tanácsos adni, mert az csökkenti a hatóanyagtartalmát.

Mindig figyelni kell arra, hogy a Flavin7 adagolása megfeleljen az üvegen olvasható ajánlatnak. Felvetődik a kérdés is, hogy lehetséges-e túladagolni ezt a készítményt? Nos, túladagolni nem lehet, de 5×5 ml/nap mennyiségnél több Flavin7 fogyasztása már nem fokozza tovább az immunerősítő hatást. Kúraszerűen vagy folyamatosan is lehet szedni, természetesen a Flavin7 adagolása az előírás szerint kell történjen. Ha ezt figyelembe vesszük, csodás hatást érünk el.