Hallott már az obszidiánról, ami hatékony segítséget nyújt a testi és a lelki fájdalmak enyhítéséhez? Más pozitív hatása is van, és kiválóan tölti be a szerepét egyedi ásvány karkötőként, ezért érdemes bővebben informálódni.

 

A rendkívül gyorsan üvegesre dermedt vulkáni láva anyaga az obszidián, amelynek a hatásai megegyeznek a lávára jellemzőkkel. A sebek gyógyulásában, a csont- és az izomfájdalmak, a gyulladások enyhítésében, a vérellátás fokozásában egyaránt kiveszi a részét.

Ha trauma feldolgozásához keres támogatást, vagy az energiaáramlás gátjait szeretné megszüntetni, szintén érdemes az obszidián mellett dönteni. A legjobb és legegyszerűbb megoldás ásvány karkötő formájában beszerezni, amit mindenhova magával vihet.

 

Különleges látványt nyújt a hópehely obszidián ásvány karkötő, és lehetősége van mikrostrasszos köztessel, vagy szivárvány változatban is választani. A saját részére, és szerettének is megéri ilyen egyedi ékszerrel kedveskedni, hiszen nem csak jól mutat, hanem pozitívan hat számos területre.

 

Különböző termékek állnak a rendelkezésére egymástól eltérő méretekben, így az egyéni adottságoknak és igényeknek megfelelően rendelhet Ön is. Sok más ásvánnyal megismerkedhet az obszidián mellett, ha ellátogat a www.valodiasvanyekszer.hu weboldalra.

Kedvező áron juthat hozzá valódi ásvány karkötőkhöz, és egyéb ékszerekhez, amelyek segítik a mindennapok során, és lehetővé teszik az öltözet stílusos, különleges kiegészítését.